Monday, August 16, 2010

Извадок од говорот на претседателот на ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА, Љубе Бошкоски на Централното Собрание оджано во Свети Николе на 26 јуни 2010 година

----ВИДЕО----

Friday, April 16, 2010

Зошто сум член на ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА ?!?

Mногу е едноставно. Затоа што програмата на ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА е дека оваа земја не само што ја наследивме од нашите дедовци, туку им ја должиме и на нашите внуци и дека оваа земја и овој народ уште најмалку илјада години ќе се вика Македонија и ние ќе се викаме Македонци !!!
Многу сум горд што најголемииот патриот на оваа земја ми е претседател, човекот од кој им се тресат сукњичките на коалицјоните партнери на Али Ахмети, човекот кој ќе донесе иднина и прогрес и кој ќе го направи овој народ горд на тоа што е.... мојот и ваш Претседател, Љубе Бошкоски !!!